Nu är vi igång!

Igår öppnade vi för säsongen. 45 barn skrev in sig, men någon glömde nog, för det var full rulle och high life. Det spelades spel, pingis och mystes i en härlig mix. Tror att både Holken-personal och barnen/ungdomarna har längtat lika mycket.

2 nya saker för terminen syns direkt. Vi har fått en härlig belysning i mysrummet och vid cafédisken rullar ett bildspel med Holkenbilder.

Redan ikväll är dIMG_1007et dags igen. Titta gärna in.

IMG_1015 IMG_1022 IMG_1020

Kommentarer inaktiverade för Nu är vi igång!

Schemat färdigt

Nu kan du lätt kolla in när du står på Holken. Det finns dock luckor i schemat. De dagar som det inte finns 4 vuxna på vill vi gärna ha in frivilliga. Hör av dig till marina.nezwal@nilshansson.se om du kan ställa upp någon av dessa kvällar.

cropped-holken.png

Kommentarer inaktiverade för Schemat färdigt

Nu så!!

Äntligen slår vi upp portarna för terminen. På fredag kör vi igång. Klockan 18 hoppas vi att ni dyker upp för vi har saknat er! Hösten är ett oskrivet blad för tillfället, men vi har förhoppningsvis några överraskningar i skjortärmen.

Nytt för i höst är att vi har valt att lägga lite mer ansvar på Teamleaders, som har stenkoll på hur allt funkar i och kring Holken. Så har du inte vågat att engagera dig i vår hjälpgrupp tidigare ska du göra det nu. Vi behöver verkligen folk! Och det kommer alltid att finnas en ”utbildad” rutinerad person på plats.

Du förälder, var inte en främling, utan kom in och titta hur vi har det när du hämtar/lämnar. Kaffet är alltid på.

I övrigt ser vi fram emot en hel hop med barn och ungdomar! Pingisbordet är inspelat, fika-förråden påfyllda och vi vuxna är taggade. KOM HIT!!!

holken 053 DSC_9444 IMG_8938

Kommentarer inaktiverade för Nu så!!

22 aug öppnar vi för säsongen

Hallå i värmen. Det har varit väldigt tyst på hemsidan över sommaren. Glädjande är att vi har passerat 11000 besökare!! =) DET måste firas. Några förslag?

Vi slår upp portarna fredag den 22 aug. Schemat är under produktion. Ni som kommer att stå i början kommer att meddelas i god tid. Vi kommer att köra på fredagar och lördagar. I nuläget är det inte klart hur måndagar och onsdagarna ser ut.

Hösten är en öppen bok i skrivande stund. Har ni några tips och ideer så tveka inte att höra av er till oss. Ni vet väl också att ni när som helst är välkomna in på en kopp kaffe, vare sig ni ”jobbar” eller inte. Också att ni gärna får tipsa vänner och släkten att titta förbi. Det är viktigt att vi vuxna syns och blir lättillgängliga för våra barn och ungdomar. 

Hoppas ni har haft en underbara sommar! Nu tar vi snart tag i rutiner igen, där Holken hoppas kunna bli en oas i vardagslunken. Vi ses!

IMG_0179 IMG_0174 IMG_0157

Kommentarer inaktiverade för 22 aug öppnar vi för säsongen