Vilken kväll!

DSC_0070DSC_0372DSC_0325 DSC_0092 DSC_0099 DSC_0323 DSC_0365
DSC_0075 DSC_0360 DSC_0311 vit dans Publik DSC_0005 DSC_0327Alla ni som befann er i idrottshallen ikväll vet vad jag pratar om…… Magin! Glamouren! Musiken! Dansen! Glädjen! Stjärnglansen! Över 100 personer kom och bevittnade våra fantastiska lokala begåvningar med Helen Lindquist vid rodret, och aldrig har det väl applåderats och busvisslats så mycket  i vår Idrottshall. Modell Ljungbyhed vill tacka för all hjälp i samband med Showtime. Ni vet vilka ni är och ni är guld värda!*smack

Håll till godo med de här underbara bilderna från en magisk kväll tagna av Thomas Juhlin, fotograf på frammarsch.

Kommentarer inaktiverade för Vilken kväll!

Showtime 2014!!

Boka in lördag kl 19,00 i era kalendrar. Då kör vi Showtime 2014 i idrottshallen. Nya låtar, nya danser, mer glitter, mer glamour. Kom och dela vår glädje för musik och dans med Helen Lindquist i spesten.

Efteråt är ni välkomna in på Fritidsgården Holken för en fika.

Se till att gå man ur huse för detta. Detta är den bästa lördagsunderhållningen som finns att tillgå och innehåller fantastiska talanger.

Varmt välkomna!

Stjärnor i logenHelene

Kommentarer inaktiverade för Showtime 2014!!

Back on track! =)

Det blev en kort personalbrist, skönt när saker ordnar sig snabbt. Redan på måndag är vi tillbaka som vanligt med Urban och Alexander på plats på Holken med start kl 14,00. Nu rullar det på som vanligt måndag och onsdag eftermiddagar igen. Varmt välkomna!

IMG_8938

Kommentarer inaktiverade för Back on track! =)

Måndagar och onsdagar stängt…

….tills vidare. Just nu lider vi tyvärr av personalbrist och tvingas hålla stängt våra eftermiddagar. Fredag och lördag kväll rullar på som vanligt. Vi återkommer med ny information så fort vi vet något nytt. 

IMG_8913

Kommentarer inaktiverade för Måndagar och onsdagar stängt…

Årsmöte 2014

I onsdags var det dags för Modell Ljungbyheds årsmöte. Vi summerade ett fantastiskt år där vi konstaterade att vi har målat väggar, utbildat styrelsen, bjudit hjälpgruppen på roligheter och framför allt lyckats med många saker som vi har satt oss för gällande aktiviteter till våra fina barn och ungdomar. Vi är väldigt glada över att 2013 var året vi lyckades få fritidsledare på plats måndag och onsdag eftermiddagar.

Vi välkomnar två nya styrelsemedlemmar. Helen Berggren och Mira Kryhl. Samtidigt avtackar vi Marie Waak som har gjort ett hästjobb. Hennes stora schemapussel varje vecka är ovärderligt. Vi söker nu hennes efterträdare, så är du en person som gillar att organisera -tveka inte att höra av dig till någon av oss.

Kvällen bjöd på många skratt, allvar och en god smörgåstårta.

Känner du att du har tid över och vill lägga den på nått som gynnar hela byggden, se till att engagera dig i vår fina fritidsgård du också.

 

IMG_0019 IMG_0022 IMG_0012 IMG_0010 IMG_0015

IMG_0016

Kommentarer inaktiverade för Årsmöte 2014