Vi älskar våra barn och fritidsledare

http://hd.se/klippan/2013/11/28/lyckad-satsning-pa-fritidsgard/

Fin artikel om oss i HD idag =) Vi jobbar för fullt för att behålla våra mysiga fritidsledare.

Nu börjar terminen närma sig sitt slut, men vi har faktiskt några veckor kvar. Vi rullar på som vanligt och avslutar med en julfest Lucia fredagen. Varmt välkomna vid varje öppet-tillfälle vi har fram till dess!

IMG_8907

Kommentarer inaktiverade för Vi älskar våra barn och fritidsledare

Stjärnglans i Ljungballacity

Lördagen den 16 nov kommer att gå till Holkens historia då Las Vegas-känslan kom till byn. Discokulorna rullade, ljus och rök fyllde idrottshallens golv, folket jublade!
Helene Lindquist och hennes lärljungar tog oss alla med storm när de framförde det ena proffsiga numret efter det andra. Vi på Holken är så stolta att ha kunnat bidra till detta och det kändes verkligen som om vi har en hel hög stjärnor som gömmer sig i trakten utan att vi riktigt har förstått det.
Tack alla inblandade för en fantastisk kväll! The Queens have now left the building!

Helene Powerfpuffpinglorna champangeStjärnor i logen

 

Medverkande i showtime stående från vänster: Elinor, Rebecca, Love, Moa, Lisette, Ronja, Zelma, Johanna och längst fram sittande Ida.

Kommentarer inaktiverade för Stjärnglans i Ljungballacity

Vi ses på lördag i idrottshallen!

 

Ljungbyhedare, kommuninvånare, skåningar, svenskar, världsmedborgare- alla är hjärtligt välkomna till idrottshallen på lördag när Helene och hennes ungdomar håller show i Ljungbyheds idrottshall! Spektaklet börjar vid 19, se till att komma i tid så du får en bra plats. 

Fritidsgården Holken håller öppet från kl 18, men stänger under showen för att sedan ta emot anstormningen av fans som följer med för att ta en fika efteråt. Det är också ett ypperligt tillfälle att se vår fina lokal, så ta med alla ni känner.

Ta på dig party-glittret, kostymen med axelvaddarna och ditt bästa festhumör, så sjunger vi ikapp med det glada SHOWTIME-GÄNGET på lördag!

DSC_0026

Kommentarer inaktiverade för Vi ses på lördag i idrottshallen!

SHOWTIME!!!

IMG_8905

Nu klämtar klockan för showtime. Hela hösten har Helen Lindquist och en handfull ungdomar låst in sig tisdagseftermiddagar och ingen mer än dom vet vad som har hänt bakom dörren. Men lördagen den 16e nov är det upp till bevis. Då öppnar vi upp idrottshallen och gänget intar golvet. Allt kan hända!!!

Showen startar kl 19. Under showen stänger ordinarie Holk, men både före och efter kommer dörren till fritidsgården att vara öppen. Framför allt efter showen kommer det att finnas möjlighet att både köpa fika och godis. Denna kväll är ALLA välkomna. Föräldrar, gammelmormor, barn och kusiner. Dock får ni lämna hunden hemma 😉 Barn under åk 4 ser vi i vuxet sällskap.

Hjärtligt välkomna att beskåda SHOOOOWTIIIIIMEEEEE!!!!

Kommentarer inaktiverade för SHOWTIME!!!

Höstlovskul för minisarna F-3

 

Fritidsgården har inte varit sig riktigt lik denna veckan, snarare rysligt, kusligt, mysigt, spöklikt och  på torsdagkvällen kom det kom både häxor, vampyrer, demoner och en och annan kaffesugen förälder! Det var trångt vid pysselborden och det var häftigt att se krympisarna förminskas inne i ugnen, äkta spökmagi…

På fredag är det öppet som vanligt för 4an och uppåt men på lördag håller Holken stängt

Hälsar Jeanette Friberg

 

 
 
Kommentarer inaktiverade för Höstlovskul för minisarna F-3