Spökvecka på Holken

1378627_750585708291651_1556565799_n[1]Hela hösten har ni längtat, men nu är det äntligen dags för lov. Det firar vi med spökvecka på Holken. Therese och Urban bjuder in till rysliga saker hela veckan! Se anslag vilka tider och åldrar som gäller. Ni kan också kolla i kalenderna här på Hemsidan. Välkomna- om ni vågar……..;)

Kommentarer inaktiverade för Spökvecka på Holken

Lördagen den 19 oktober 2013.

 

IMG_1177

 

Här har vi ett härligt gäng som fick sig ett skrovmål i goda vänners lag J.

Eftersom alla har engagerat sig så och hjälpt till i Holken så sökte vi även pengar så att vi skulle kunna tacka alla för ett hårt arbete under de gångna åren, och det resulterade i kväll nr.2 på Stationen i Röstånga, supergod mat och fin service.

Synd att inte fler kunde följa med. Ni är guld värda, tusen tack.           Sussi.

 

 

 

Kommentarer inaktiverade för Lördagen den 19 oktober 2013.

Vardagslycka..

…… är när vi spränger 500 besökare på hemsidan =)

holken 052

Kommentarer inaktiverade för Vardagslycka..

Ny runda till Röstånga

IMG_8929Då var det dags för resterande i hjälpgruppen att avnjuta en härlig måltid på Röstånga stationshus.

Vi är rätt så unika i Ljungbyhed. När vi berättar om vår verksamhet för utomstående höjjer många förvånat på ögonbrynen och undrar hur i hela friden vi har lyckats engagera en hel by. Det är inte med lite stolthet i rösten vi då säger att i Ljungbyhed bryr vi oss om varandra och att det ligger i allas intresse att våra barn och ungdomar har någonstans att ta vägen. Och att vi har det där ”jävlarannammat” som krävs.

Vi är så glada att vi kan göra detta lilla för er, för ni är alla värda hur  mycket som helst. Vi träffas på Holken 18,15. Hoppas på en fantastisk kväll!

Kommentarer inaktiverade för Ny runda till Röstånga

Johanna Ejdelind

Vilken match! Vilken tjej! Vilket ös!

IMG_3211Igår gästades Holken och idrottshallen av Johanna Ejdelind i sällskap av Louse Bertram. Det var fotboll för hela slanten. Svetten rann, adrenalinet pumpade och att det inte vara några brutna ben är ett under. Föräldrarna blev svettiga bara av att titta på. Men roligt var det!!!

Johanna spelar både fotboll och innebandy och är jätteduktig i båda sporterna. Just nu tar fotbollen mest plats med div 1 spel i Stattena. Dessutom väntar träningsläger med landslaget. I fjol spelade hon med i skånelaget i innebandy.

Det är fart och fläkt mest hela tiden.

Skulle Johanna behöva en privat bollpumpare i framtiden, så vet Holken vem som är bäst lämpad för den saken…. Vi önskar Johanna lycka till med allt hon tar sig för i framtiden. Den tjejen kommer att gå… vi menar springa långt!!!

IMG_3205

Kommentarer inaktiverade för Johanna Ejdelind

Idrottshall på lördag!

fotbollTill alla er som inte vet vad ni ska hitta på lördag kväll kan sluta fundera…

På lördag har Holken idrottshallen och då kommer det duktiga tjejer och visar upp sin sport. Det blir fotboll för hela slanten i stora salen. Ni är så välkomna.

Innan dess kör vi en ”vanlig” fredag. Kom och häng på Holken med oss.

Kommentarer inaktiverade för Idrottshall på lördag!

Tävling lördagen den 5 okt!

Efter våra fantastiska 25 gilla på vår facebook-kommentar är kvällens lilla tävling denna.

Känner alla mig? Marina Nezwal. De flesta borde göra det, för jag har varit med sen urminnes tider.

Och jag gillar att kramas. Så de första 3 som ger mig en kram ikväll får välja nått för max 10 kr i kiosken. Är det någon som inte vågar krama mig, kan du bara dra mig lite försiktigt i armen och säga att du inte får krama främmande människor för dina föräldrar =)

Lycka till! =)

holken 063

Kommentarer inaktiverade för Tävling lördagen den 5 okt!

Therese & Urban

DSC_0088

Känner ni igen de här två skojjarna?? De bemannar Holken på måndagar och onsdagar mellan 14 och 17. För tillfället dyker det upp ett stadigt gäng barn och ungdomar, men Therese och Urban vill att fler kommer. Urban har nämligen ett rekord att slå på 93 personer från Sågen. Tänk om Ljungbyhed kunde slå Klippan!? 😉

Nånting de här två är bra på är att brassa toast, så har du en tia över och orkar inte bre den där mackan hemma, dra inom Holken en eftermiddag. Då kan du också köpa dricka eller frukt. Dessutom kan det vara skönt att varva ner efter skolan eller varva upp inför den kommande träningen. Alla från åk 4 är hjärtligt välkomna.

Höstlovet närmar sig med stormsteg och många vet inte riktigt vad de ska fylla sina dagar med. Därför har Holken öppet extra mån- tors, 10- 17 vecka 44. Vår favoritduo ovan lovar många överraskningar… faktiskt mest läskigheter eftersom det är ”spökvecka”. Hoppas någon vågar sig dit! WOOOHHHOOOAAAAA!!!! Bl.a kommer tv:n att gå varm av snälla spökfilmer. Det kommer dessutom att finnas möjligheter att pyssla och baka. (synd att man jobbar, jag skulle också vilja gå dit!!)

Sommaren har övergått till höst, men Therese och Urban har kommit för att stanna.

Kommentarer inaktiverade för Therese & Urban