Söderåsjournalen

Läs gärna om oss i Söderåsjournalen.

http://www.klippanshopping.se/index.php?funktion=reportage&ArtikelID=882

IMG_8914

Kommentarer inaktiverade för Söderåsjournalen

Stökig helg =(

Vi är så ledsna.

Vi är så besvikna.

Vi är många eldsjälar som lägger ner jättemånga timmar av vår fritid för att vi ska ha en fungerande fritidsgård i Ljungbyhed. Och nu får vi höra att det hade varit jättestökigt i helgen, allra helst i fredags, runtomkring Holken. Många som bor nära har klagat  på väsen och stök, och några barn/ungdomar hade till och med varit inne på förskolan Hedens område och vandaliserat. Någon hade pallat morötter!!??

Vi vill INTE höra talas om sånt här trams i fortsättningen. Är man på Holken, så är man på Holken. Och även om man inte är på Holken, så uppför man INTE sig så här!

Vi måste alla vara rädda om det vi har. Vi måste alla visa respekt för både andras saker och andra människor. Holken är något vi alla ska vara stolta över. Denna ”fristad” har vi skapat tillsammans. Det minsta vi kan göra då är att uppföra oss som normalt folk.

Behandla andra som du vill bli behandlad själv! Vill du att någon kommer in i ditt rum och river den fina legostaden du precis har byggt upp? Tycker du det är trevligt att bli ”facerapad”? Vill du ha din nya cykel fördärvad? Vill du ha cigarettfimpar i din skolväska? Jag skulle inte tro det….? Ingen vill ha sina morötter upprivna, eller att nån klottrar på en vägg, ha någonting fördärvat eller fimpar i rabatter osv.

Skärp er!!! Vi vill vara stolta över er. Se till att vi blir det!!!

Hälsningar vi vuxna som står på Holken för ER skull!!!!

Kommentarer inaktiverade för Stökig helg =(

En ”vanlig” Holkenkväll

Till er som undrar vad Ljungbyhed gör en fredagkväll……

holken 055 holken 063holken 060holken 062 holken 058holken 056

Kommentarer inaktiverade för En ”vanlig” Holkenkväll

Hjälpgruppen på vift

I flera år har vi kämpat, varje fredag och varje lördag, sida vid sida bakom Bunkerns/Holkens disk. Vi har fått en dunk i ryggen och några ungars respekt, men nu äntligen ska vi få skörda.

I två omgångar i oktober rullar en buss till Röstånga Stationshus med Hjälpgruppen som är bjudna att avnjuta en helkväll med god mat och trevligt sällskap. Hoppas alla har fått inbjudan. Det ska verkligen bli jättetrevligt att äntligen få visa er den uppskattning ni/vi förtjänar. Missa inte detta, utan anmäl er redan idag.

skuggormothimmel

 

Kommentarer inaktiverade för Hjälpgruppen på vift

Arta Tahiris

 

IMG_1840

Inga stolpskott här inte! Igår gästade duktiga Arta Tahiris idrottshallen genom Holkens egna Louise Bertram.

Arta går 2a ring på Samhällslinjen på Filborna med Innebandy på schemat. På meritlistan finns div 2 spel i Åstorp och spel i Skånelaget. Igår charmade hon Holkens ungdomar, genom att visa upp lite trix och dribbel. Det var väldigt uppskattat. Holken hoppas på en lysande framtid åt Arta. Ni som var där passade väl på att ta autografer nu innan hon blir kändis!? 😉

Tack Arta och Louise för att ni är så fina förebilder för de yngre. Bamsekram till er!

 

Kommentarer inaktiverade för Arta Tahiris

Tittar-rekord!

Vi har passerat 100 besökare på vår hemsida!!!!

Detta gör oss så glada att vi ordnar en liten tävling. Vet alla vem Eva Westberg är? Hon står iaf på Holken ikväll.Och hon precis som alla andra vuxna behöver också höra att hon är bra ibland. Så de 3 första som säger till henne ikväll: ”Eva, vad du är snygg. Hit med min läsk” får en gratis läsk. Men det får inte skrikas och stojjas. Du får gärna säga det som om du menar det. Är du med??

Go go go! =)IMG_8929

Kommentarer inaktiverade för Tittar-rekord!

Idrottshall-helg

 

IMG_8860

Äntligen helg! Det betyder att man kan spendera kvällarna på Holken!

Fredagen är en helt vanlig fredag, men det är också mysigt. Spela biljard och pingis. Köpa lite gotter i kiosken. Hänga med polarna. Däremot behöver man kanske inte springa runt utomhus och hålla en massa väsen. Varför göra det när man kan ha det varmt och mysigt inomhus??

Lördagen däremot händer det lite mer. Vi har idrottshallen till vårt förfogande. Det utnyttjas genom att vi har en duktig ungdomstös från idrottsgymnasiet som kommer och visar lite kring innebandy. Vi hoppas många kommer så hon får lite att göra. Om inget annat kan ni ju försöka dribbla bort henne! 😉

innebandyklubba

Det var också tänkt att ni skulle få prova på teakwando, men den tjejen har tyvärr blivit sjuk. Vi får se om vi kan få till det vid ett senare tillfälle istället. Men kom ändå! Vi kan säkert hitta på något annat också!

Vi ses i helgen! Låt oss få det livat i Holken! *alapapapapapapapadiapp*

Kommentarer inaktiverade för Idrottshall-helg

Det rullar på..

IMG_8934Då är vi igång på allvar. Vardagen har infunnit sig och Holken är förhoppningsvis en del av den.

På lördag har vi terminens första idrottshallsaktivitet (långt ord!!!;) ) I stora salen kommer det att spelas innebandy. I kampsporthallen i källaren visas taekwando . Båda sporterna kommer att ledas av duktiga tjejer från sportgymnasiet. Se till att  lära dig nått nytt och ta dina polare med dig.

Urban och Therese är på Holken varje måndag och onsdag.

Helen tränar sin showtime på tisdagar med start kl 16.

Nånstans är det ju faktiskt helt ok att det är vardag =)

Kommentarer inaktiverade för Det rullar på..

Vi är så glada över vårt fullspäckade schema. Drömmen när Bunkern startade i skolans källare var att skapa en plats där ungdomar kände sig trygga och välkomna. Och nu när vi ser svart på vitt vad vi alla har skapat tillsammans…. man blir lite blank i ögonen. Det har väl aldrig varit så livat i Holken som nu?

Men detta fullspäckade schema kräver också sitt engagemang. Vi är ständigt i behov av hjälp. Kolla gärna din kalender en gång till. Visst finns det en fredag över i november? Visst kan min mamma behöva komma ifrån tv:n en lördag? Grannen? Han behöver väl ett liv? Om vi alla drar varsitt strå till, så vet vi också vart våra ungdomar är nu när kvällarna blir mörkare och kallare.

Och att det händer mycket i höst vet vi redan. Vi får roliga besök i idrottshallen. Hjälpgruppen ska få hitta på nått trevligt. Vi ser fram emot showtime. Är du inte redan en del av detta, så se till att bli det =)

DSC_0072

Kommentarer inaktiverade för

Showtime med Helene!

DSC_9444Igår hade vi besök av härliga Helene! Hon och ett gäng ungdomar ska träna hela hösten för att kunna sätta upp en show i slutet av terminen. Just nu är dom en liten tapper skara på 12 tjejer. Finns det ingen kille som skulle vilja vara med ? Tänk dig själv vilken Justin Bieber han skulle kunna bli i det gänget. Smaka på den!! 😉 På tisdag kör dom sin första träning på Holken kl 16-17.30. Så missade du att skriva upp dig har du fortfarande chansen.

Imorgon glömmer ni väl inte att titta till Urban. Han är helt ny på Holken, så han behöver all hjälp han kan få stackaren! Kl 14 slår han upp portarna, så hör ni nått tjut då,  är det han som har satt igång tjuvlarmet!

Nu är vi igång! Nu köööööör vi!!!!

 

Kommentarer inaktiverade för Showtime med Helene!