Säsongsöppning

IMG_8853 IMG_8895 IMG_8921 IMG_8929 IMG_8932 Vilken fantastisk kväll vi hade igår. Det kom hysterisk mycket barn-och föräldrar också för den delen, vilket vi tyckte var skitkul! Vi invigde både vår nya skylt och vår fina grafittimålning. Konstnären Richard ”PezCandy” Börjesson var på plats och fyllde i det sista till allas förtjusning.

IMG_8938Det krängdes pizza tills vi sprack! Vi sålde slut på nästan allt godis i kiosken. Det var skratt och spring och stojj och stim. Precis som det ska vara alltså!

Hoppas alla hade lika kul som vi. Och hoppas alla hittade sina skor…… 😉

Vi ses väl ikväll? Då händer det nya spännande saker.

Kram på alla och tack för en rolig säsongstart!!!

Kommentarer inaktiverade för Säsongsöppning

På fredag smäller det!!!

På fredag öppnar vi äntligen för säsongen. Vi hoppas att du och alla dina kompisar kommer. Vi har nämligen en liten överraskning som vi hoppas ni kommer att tycka om. Dessutom har vi tömt Jannis pizzeria på alla deras familjepizzor och vi orkar inte äta upp dem själv. Undrar om det finns någon som vill hjälpa till….? Hmm….. =) Med andra ord kan era föräldrar äta sina tråkiga ostbrickor, kallskurna rostbiff och annan tråkig vuxenmat själva på fredag!

På lördag kommer Helene Lindqvist och berättar om sitt nya project Showtime. Hon behöver nya förmågor som vill och vågar stå på scen. Teater-apor måste infinna sig på Holken då!!!

Redan måndag nästa vecka drar vi igång på eftermiddan. Då träffar du Urban Berggren med sällskap mellan kl 14 och 17.

Vi ska ha så kul i höst! Vi ses på Holken!

Kommentarer inaktiverade för På fredag smäller det!!!

Öppet även måndag och onsdag eftermiddag

Vi kan stolt meddela att vi kommer att hålla öppet måndagar och onsdagar mellan 14 och 17 med fritidsledare på plats. Då kan man chilla med sina kompisar en stund efter skolan. Kanske läsa läxor i ett hörn. Lira skiten av kompisen i biljard eller pingis? Kiosken kommer att vara öppen och det är inte din pinsamma mamma eller pappa som kommer att finnas på plats =)

Kommentarer inaktiverade för Öppet även måndag och onsdag eftermiddag

Äntligen!

Äntligen är vår nya hemsida färdig för sjösättning. Vi hoppas ni kommer att kika in här regelbundet och hålla er uppdaterade om vad som händer på Holken, för det är mycket!!

Både barn och vuxna kan kolla vår kalender. Vilken dag var det vi kan vara idrottshallen? Vilken dag var det jag skulle stå i kiosken? Kolla kalendern!

Har ni själv någon information ni vill ha in här, så kan ni alltid meddela någon i styrelsen, som ni hittar  under föräldainformation. 

Ni är hjärtligt välkomna att skriva i vår gästbok. Snälla inlägg tack! =)

Vi är redo för en fullspäckad höst! Är ni?

VÄLKOMNA TILL HOLKEN!

Kommentarer inaktiverade för Äntligen!